Quantcast japan free trial!( noi also1) - FTA Bin Files, Servers, LinkBox, Pinwheel, DreamLink, Jynxbox, iLink, Sonicview

Members: 152,907
Threads: 100,850
Posts: 562,643
Online: 303

Newest Member: immy786




1000.2 dish activa Bandwidth binfile BsCrz9 channel list channel problem COOLVIEW X3 Dongle Setting Dreamlink T5 server setup Fixing boot loop freesat 800hd fta dish FTA no dish Hard Drive DVR iks4less in iLink 9800 HD setup Jynxbox Clone Safe Jynxbox HD No Picture Fix JynxBox M6 Linbox 300 File Linkbox 300A - SID Linkbox 300A file Linkbox 8000 HD Linkbox 8000 HD Local Linkbox 8000 Setup Server LinkBox Giveaway Linkbox HD 8000 LinkBox Local New File LinkBox Plus New File lnb & switch info LS400 ls500 LS500 board Mega TV file MegaTVI Review Mega TVi SHD3000 Missing channels NANO HD Navi-X newbi nfucion Private sat 129 SG2100 motor sonicview 360 Sonicview power supply Star Cricket Star TV sv8000hd viewsat viewsat platinum lite VPN client WIZ110SR from 4.31 to 4.12

* New promotion VIP sign up, $1 per month. Click Here for more info. The money will help us with the costs to host and maintain this site *

Go Back   FTA Bin Files, Servers, LinkBox, Pinwheel, DreamLink, Jynxbox, iLink, Sonicview > Latest Announcements/News > General FTA news

Notices

General FTA news All latest FTA news and ECM news. No questions asked in here.


japan free trial!( noi also1)

General FTA news


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2011, 09:08 PM   #1
Buz 1
Silver Member
 
Buz 1's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 44
Reputation: 18469
Buz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond repute

Default japan free trial!( noi also1)



free trial-japan
new trial for japan server & is up on noi also. cp from other si
Akai Japan & Mr Sonicview Update! New files Released (Internationals Server added)


Everyone looking for internationals needs to be on the newest files.

120 + internationals up on new BIN files. The rest of the internationals will be added next week once everyone switches to the newest BIN files.

New file names: Files can be found in the file section!
Premier_svlan_27.rom
SV8000HD_svlan_HD19.bin
SV360Elite_svlan_es21.rom
SV4000_svlan_12.bin

Other Updates:
1. IKSJapan - Akai Japan has released a new Private/Public Free trail.
2. DN: NFL RedZone HD/SD, ESPN Gameplan, more HD, coming very soon.
3. BEV : NFL Sunday Ticket, NFL RedZone, Nascar coming very soon.
4. Once international users are all on new BIN files Akai Japan will cover 90% of the internationals. 120+ are already up on new files. Everyone please switch to the newest file to view these channels.

Akai Japan thanks you all for your support.

Thanks and have a wonderful day!
MRSVte

server info neighbor used in noi;
IP Address: 212.117.167.145
BEV Port: 4422
DN Port: 4444
Username:1111
Password:1111
DesKey 99:99:99:99:99:99:99:99:99:99:99:99:99:99 (28 9's)

neighbor didn't have proper file to test bev..
__________________
VS Max,,NFHD,, chasing em all!
Buz 1 is offline  
Old 09-05-2011, 12:22 PM   #2
ORION-33
Bronze Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 5
Reputation: 1
ORION-33 is an unknown quantity at this point

Default i-link 9000+

question do the japan server support i-link receivers
ORION-33 is offline  
Old 09-05-2011, 03:53 PM   #3
Buz 1
Silver Member
 
Buz 1's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 44
Reputation: 18469
Buz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond repute

Default

i have no clue, but googled I-Link private support, & came up with answer(instructions).. google is great!!! check ur pm..

sorry, u need more post to pm...
__________________
VS Max,,NFHD,, chasing em all!

Last edited by Buz 1; 09-05-2011 at 03:58 PM. Reason: sorry,,, 'no live links..
Buz 1 is offline  
Old 09-05-2011, 04:00 PM   #4
thoan
Gold Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 264
Reputation: 130887
thoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond repute

Default

Yes trial code working for ilink but right now dn down bev up
anyboby get same problem or just me
thoan is offline  
Old 09-05-2011, 05:03 PM   #5
Buz 1
Silver Member
 
Buz 1's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 44
Reputation: 18469
Buz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond reputeBuz 1 has a reputation beyond repute

Default

yes,, real unstable 4 neighbor today. i suspect that they gained way more users than expected last night. the cp was for just the sv.s & limies . they'll catch on,that peps "test"!
__________________
VS Max,,NFHD,, chasing em all!
Buz 1 is offline  
Old 09-05-2011, 06:53 PM   #6
ORION-33
Bronze Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 5
Reputation: 1
ORION-33 is an unknown quantity at this point

Default

thoan,can u tell me how u set up your ilink 9000+
ORION-33 is offline  
Old 09-05-2011, 09:02 PM   #7
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,292
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

You guys need to start new threads if you need individual help. All the info needed is in post #1 & http://www.ftaconcept.com/showthread.php?t=73755
Surreptitiousss is offline  
Old 09-06-2011, 02:35 AM   #8
thoan
Gold Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 264
Reputation: 130887
thoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond reputethoan has a reputation beyond repute

Default

Here step by step

Press Menu on remote
- Press the right button to scroll over to category titled "System Setup"
- Select System Configuration and press OK
- Scroll down to CCCAMD & NEWCAMD and turn it from OFF to ON
- Press BACK button and it should save
- Exit back to System Setup and scroll down to Network Setup and hit OK
- Scroll to Server Settings and hit OK
- In Server 1 press OK
- In the Type section, select NEWCAMD
- Scroll down to Domain and press OK. Enter server ip or host domain info using your remote. Scroll to OK and press Ok to save it.
- Scroll down to Port and press OK. Enter server port info using your remote. Scroll to OK and press Ok to save it.
- Scroll down to User name and press OK. Enter your client name using your remote. Scroll to OK and press Ok to save it.
- Scroll down to Password and press OK. Enter your client password using your remote. Scroll to OK and press Ok to save it.
- Scroll down to DESKEY and press OK. Enter your server DESKEY using your remote if different from default . Scroll to OK and press Ok to save it.
- Press BLUE Button to apply server settings.
- Exit out
thoan is offline  
Old 09-07-2011, 08:44 AM   #9
vancsek1
Bronze Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Reputation: 1
vancsek1 is an unknown quantity at this point

Default

cool thanks for the post
vancsek1 is offline  
Old 09-17-2011, 05:45 AM   #10
mindgame
Bronze Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
Reputation: 1
mindgame is an unknown quantity at this point

Default

I was wondering if u still have to have pc connect to your tv to get this iks thanks mindgame
mindgame is offline  
Old 09-17-2011, 02:20 PM   #11
Kordee
VIP Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: between a rock and a hard place
Posts: 142
Reputation: 629432
Kordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond reputeKordee has a reputation beyond repute

Smile

Quote:
Originally Posted by mindgame View Post
I was wondering if u still have to have pc connect to your tv to get this iks thanks mindgame
Yes you still need to be connected
Kordee is offline  
Old 09-18-2011, 01:38 PM   #12
xmen1
Bronze Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Reputation: 1
xmen1 is an unknown quantity at this point

Default

is this woek for nfusion phenix?
xmen1 is offline  
Old 09-18-2011, 03:17 PM   #13
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,292
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

Quote:
Originally Posted by mindgame View Post
I was wondering if u still have to have pc connect to your tv to get this iks thanks mindgame
Only nfusion using NOI require pc
The others only require connection to a router
Surreptitiousss is offline  
Old 09-19-2011, 06:36 PM   #14
Nelson726
Silver Member
 
Nelson726's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 30
Reputation: 168
Nelson726 has a spectacular aura aboutNelson726 has a spectacular aura about

Default

[B]Thanks a lot Got it running in PR wiht japans free Trail ...
Nelson726 is offline  
Old 09-20-2011, 04:13 PM   #15
chirayu
Gold Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 168
Reputation: 7233
chirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond repute

Default

do you follow the same setup for nanosat premium? to connect to there free public server?
chirayu is offline  
Old 09-20-2011, 05:11 PM   #16
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,292
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

Quote:
Originally Posted by chirayu View Post
do you follow the same setup for nanosat premium? to connect to there free public server?
From the Sticky's Nano Premium Guides and Discussions
http://www.ftaconcept.com/showthread.php?t=65868

Latest files are NPP 9.15 & sky 1.12
If you need more help please post in the nanosat section.
Surreptitiousss is offline  
Old 09-20-2011, 05:14 PM   #17
chirayu
Gold Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 168
Reputation: 7233
chirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond repute

Default

thanks surreptitiousss I am on the current file and i played around with the net application, up and running it was very fast at connecting, so far so good i've only tried DN not going to try the other bird, but if anyone else needs help with setting up the nanosat premium let me know i can officially now help
chirayu is offline  
Old 09-20-2011, 05:14 PM   #18
chirayu
Gold Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 168
Reputation: 7233
chirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond reputechirayu has a reputation beyond repute

Default

i meant smiley face with tongue out not "please" LOL
chirayu is offline  
Old 09-29-2011, 07:28 AM   #19
Petey101
Bronze Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
Reputation: 1
Petey101 is an unknown quantity at this point

Default

Quote:
Originally Posted by chirayu View Post
i meant smiley face with tongue out not "please" LOL
lol
thats funny
Petey101 is offline  
Old 10-15-2011, 06:35 AM   #20
Jamiem
Bronze Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 27
Reputation: 4
Jamiem is an unknown quantity at this point

Default

Can the Nano2 or the K-Box be set up on the Japan Server, if so could u send me the link for this.
Thanx
Jamiem is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
The content on this website is here for educational and test purposes ONLY, use at your own risk. We, FTAConcept will not be held responsible for any problems or actions commited by the users of our site or the files/information posted. If you know anyone is posting illegal files, please use "Contact US" button below to notify us and we will remove it right away.
FTAConcept 2007 - 2014