Quantcast Nanosat lite not seeing 110w - FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV

Members: 165,168
Threads: 153,451
Posts: 712,330
Online: 2626

Newest Member: joreid




Epstien Human Health Legal off topic trump associates trump supporters US News

* FTAConcept will be shut down on May 20, 2022. Click Here for more info. *

Go Back   FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV > FTA Receivers - Discussions & Files > NanoSat > Nanosat Lite > Nanosat Lite Guides and Discussions

Notices

Nanosat Lite Guides and Discussions No Files in this section


Nanosat lite not seeing 110w

Nanosat Lite Guides and Discussions


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2013, 12:53 PM   #1
cooljay
Silver Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 58
Reputation: 21710
cooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond reputecooljay has a reputation beyond repute

Default Nanosat lite not seeing 110w

Hey guys i have a nanosat premium with 110w and 119 west setup perfect .when I put my my nanosat lite on the same cable line as my nanosat premium ithe lite doesn't see 110w but it does see 119w..it was working fine all of a sudden it doesnt see 110w any ideas thanks.
cooljay is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2013, 02:12 PM   #2
txsgent
SEMI-RETIRED
 
txsgent's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 3rd Rock From The Sun
Posts: 499
txsgent has disabled reputation

Default

Does it offer 110?
possibly a setting has changed.. that needs to be corrected...
txsgent
__________________
Sat Locator

Getting Started In FTA

EPG & Channels

INSTANT VIP ACCESS

"When the Republicans stop telling lies about the Democrats, we'll stop telling the truth about them." --Adlai Stevenson

"When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying the cross." -- Sinclair Lewis

F. Lee. Bailey - "Everyone has the right to their own opinions, but NOT their own Facts."

Martin Luther King - “what we have in this country is socialism for the rich and free enterprise for the poor.”

Anything I discuss on the subject of satellites, is strictly, hypothetical and in theory, and on an educational basis. I do not condone, recommend, nor do I practice the theft of any signal from any Provider of Satellite signal, txsgent
txsgent is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2013, 09:52 AM   #3
tomsat69
Gold Member
 
tomsat69's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 300
Reputation: 23745
tomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond reputetomsat69 has a reputation beyond repute

Default

I have had mine set to and I cant seem to get 110 noi signal or q
tomsat69 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2013, 10:02 AM   #4
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,321
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

Cooljay what type lnb's & switch are you using? If 2 singles & a switch try wiring 110 around the switch & see if you get signal. If you use a twin try the other output - see if that works. Also check cable ends & clean contacts that sometimes corrode a little. Of course if the mast is not plumb or the dish has gotten loose you'll have to repair & possibly realign.
__________________
Surreptitiousss is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
The content on this website is here for educational and test purposes ONLY, use at your own risk. We, FTAConcept will not be held responsible for any problems or actions commited by the users of our site or the files/information posted. If you know anyone is posting illegal files, please use "Contact US" button below to notify us and we will remove it right away.
FTAConcept ©2007 - 2019