Quantcast Invalid firmware - Page 2 - FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV

Members: 163,964
Threads: 139,300
Posts: 683,374
Online: 4874

Newest Member: nakobook




b42891 sat's 91-82 Channel Master dish alignment Dreamlink T5 channels DTV dish mod ftaconcept is back!!! IKS south Linkbox 9000I 110 Linkbox IPTV m3u file nano 2 Quetz @ 77w Samsung sat9182 announcement Sonicview bin transponders

* New promotion VIP sign up, $1 per month. Click Here for more info. The money will help us with the costs to host and maintain this site *

Go Back   FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV > FTA Receivers - Discussions & Files > Dreamlink

Notices


Invalid firmware

Dreamlink


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2017, 08:00 PM   #21
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,056
Reputation: 58289416
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by kodeblue View Post
Here is what I get. Yes I'm scanning each transponder after the adjustments.
are you running a cable from lnb straight to rcvr? You didnt answer about the settings
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2017, 08:07 PM   #22
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

Yes, I'm running a cable from lnb to receiver direct and also scanning each tp after adjustments. Did you see the pic to see what I was referring to by scanning 119 but it shows 110?
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2017, 08:24 PM   #23
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,056
Reputation: 58289416
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by kodeblue View Post
Yes, I'm running a cable from lnb to receiver direct and also scanning each tp after adjustments. Did you see the pic to see what I was referring to by scanning 119 but it shows 110?
did you see the question I asked twice about your diseq settings?
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 05:50 AM   #24
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

Yes I have 110 set to 1 and 110 set to 2.
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 06:29 AM   #25
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

When I'm in my dish setting on 110, my bar is 97% but red. When I move over to the 119 signal, it shows 97% with blue bars and says 110 west
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 06:42 AM   #26
Dells
Super Moderator
 
Dells's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: West Coast
Posts: 6,702
Reputation: 77971393
Dells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond repute

Default

We can't see the settings in the picture.

110 is port 2
119 is port 1

You have a lock on 110 (that's what shows in blue in the upper right corner)

Red bars indicate possibly several things. Incorrect settings, misaligned satellite, not enough power to the LNB's. Lots of things there.

You need to post line by line what you have on each satellite settings page or just post pictures.
__________________
Anything I say, can and will be used against me in a court of law!

Everything happens for a reason, but sometimes the reason is your stupid and make bad decisions.

"Thank You" gracefully accepted around here, but this site can't run on it forever! If you enjoy your stay and appreciate the help, sign up for VIP memberships here, and contribute so others can be helped as well!


INSTANT VIP ACCESS
Dells is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 06:56 AM   #27
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

Here are pics of both birds.
Attached Images
File Type: jpg IMG_0055.jpg (36.9 KB)
File Type: jpg IMG_0054.jpg (36.8 KB)
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 06:57 AM   #28
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

That 110 lock is on the 119 satellite.
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 08:07 AM   #29
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

I just went up to check the dish. Standing behind the dish, if I cover the right lnb which is 119, nothing happens when I have the 119 setting up that's locked to 110. If I cover up the left lnb that's the 110 lnb, I lose signal on the 119 setting that's locked to 110
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 08:52 AM   #30
Dells
Super Moderator
 
Dells's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: West Coast
Posts: 6,702
Reputation: 77971393
Dells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond repute

Default

The thing is you only have reception on 110 and it's showing on 119 because I believe your dish needs adjusted. Not much though. Did you set the dish? Is the elevation, azimuth skew correct? How or what did you use to set get those settings. Is the dish pole level?
__________________
Anything I say, can and will be used against me in a court of law!

Everything happens for a reason, but sometimes the reason is your stupid and make bad decisions.

"Thank You" gracefully accepted around here, but this site can't run on it forever! If you enjoy your stay and appreciate the help, sign up for VIP memberships here, and contribute so others can be helped as well!


INSTANT VIP ACCESS
Dells is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 09:38 AM   #31
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

The dish was setup by a BEV technician. We don't use BEV anymore so I used an old BEV receiver to adjust for the new birds. Am I correct though by saying I do need to adjust the dish? Maybe I can leave the HD receiver on and try to fine tune. I believe the skew is correct although I'm thinking the elevation may be off if I'm getting 110 signal on 119 setting.
kodeblue is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 10:52 AM   #32
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,056
Reputation: 58289416
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by kodeblue View Post
I just went up to check the dish. Standing behind the dish, if I cover the right lnb which is 119, nothing happens when I have the 119 setting up that's locked to 110. If I cover up the left lnb that's the 110 lnb, I lose signal on the 119 setting that's locked to 110
Wrong Standing behind the dish 119 is on the left
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 11:39 AM   #33
Dells
Super Moderator
 
Dells's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: West Coast
Posts: 6,702
Reputation: 77971393
Dells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond repute

Default

If it was set originally for 82/91 then I agree that you are just not aligned properly. Double check your skew and elevation.
__________________
Anything I say, can and will be used against me in a court of law!

Everything happens for a reason, but sometimes the reason is your stupid and make bad decisions.

"Thank You" gracefully accepted around here, but this site can't run on it forever! If you enjoy your stay and appreciate the help, sign up for VIP memberships here, and contribute so others can be helped as well!


INSTANT VIP ACCESS
Dells is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2017, 05:39 PM   #34
kodeblue
Bronze Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 21
Reputation: 1
kodeblue is an unknown quantity at this point

Default

Ok. I got everything up and running. I'm not getting any sports channels like fox or local channels. Do they not come in?
kodeblue is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
The content on this website is here for educational and test purposes ONLY, use at your own risk. We, FTAConcept will not be held responsible for any problems or actions commited by the users of our site or the files/information posted. If you know anyone is posting illegal files, please use "Contact US" button below to notify us and we will remove it right away.
FTAConcept 2007 - 2019