Quantcast No Channels Viewable v30 - FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV

Members: 164,175
Threads: 142,296
Posts: 691,288
Online: 5428

Newest Member: gladiater




110 118 119 129 IKS B3Vikstv black screen create-m3u-list Fish TV Free to air Free to air decoders IPTV IKS Iptv promotion Jyazbox Looks good Net90 Local new bin Net90 Plus New bin RXIKS Info SAT9182 IKS Sonicview 8000 setup info South RX IKS v30 jynxbox

* New promotion VIP sign up, $1 per month. Click Here for more info. The money will help us with the costs to host and maintain this site *

Go Back   FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV > FTA Receivers - Discussions & Files > JynxBox > Jynxbox Ultra HD > Jynxbox Ultra HD Guides & Discussions

Notices


No Channels Viewable v30

Jynxbox Ultra HD Guides & Discussions


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2017, 05:17 PM   #1
llswamphog
Bronze Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
Reputation: 1
llswamphog is an unknown quantity at this point

Question No Channels Viewable v30

New v30 box. Channels Scanned ok with good signal. Server Connected. Channel 101 view-able. But cannot see any other channels. For all channels, screen is black and it says waiting. I am sure I am missing something basic? Any Ideas? http://www.ftaconcept.com/images/smilies/new.gif
llswamphog is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2017, 05:21 PM   #2
txsgent
RETIRED
 
txsgent's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 3rd Rock From The Sun
Posts: 69
txsgent has disabled reputation

Default

Do you think that the HD module/tuner(JB200) needs to be reseated? could have been loosened in shipment.. or it could be defective out of the box.. also
__________________
Sat Locator

Getting Started In FTA

EPG & Channels

INSTANT VIP ACCESS

"When the Republicans stop telling lies about the Democrats, we'll stop telling the truth about them." --Adlai Stevenson

"When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying the cross." -- Sinclair Lewis

F. Lee. Bailey - "Everyone has the right to their own opinions, but NOT their own Facts."

Martin Luther King - “what we have in this country is socialism for the rich and free enterprise for the poor.”

Anything I discuss on the subject of satellites, is strictly, hypothetical and in theory, and on an educational basis. I do not condone, recommend, nor do I practice the theft of any signal from any Provider of Satellite signal, txsgent
txsgent is online now   Reply With Quote
Old 12-15-2017, 06:05 PM   #3
llswamphog
Bronze Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
Reputation: 1
llswamphog is an unknown quantity at this point

Default

Thank you for your quick response. Not a loose board or a defective board. I checked the board and tried a spare I had. It did not resolve the issue. Thinking possibly something in my setup is wrong? Any other ideas out there?
llswamphog is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2017, 06:26 PM   #4
txsgent
RETIRED
 
txsgent's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 3rd Rock From The Sun
Posts: 69
txsgent has disabled reputation

Default

with 101 working.. sounds like settings are correct..


without posted those settings
and telling us what your dish setup is.. what type of LNBs.. legacy or Dish Pro..
Do you have.. in the menu.. OCS-DP turned on? If you are using Dish Pro type lnbs?I think that option is in legacy settings..
__________________
Sat Locator

Getting Started In FTA

EPG & Channels

INSTANT VIP ACCESS

"When the Republicans stop telling lies about the Democrats, we'll stop telling the truth about them." --Adlai Stevenson

"When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying the cross." -- Sinclair Lewis

F. Lee. Bailey - "Everyone has the right to their own opinions, but NOT their own Facts."

Martin Luther King - “what we have in this country is socialism for the rich and free enterprise for the poor.”

Anything I discuss on the subject of satellites, is strictly, hypothetical and in theory, and on an educational basis. I do not condone, recommend, nor do I practice the theft of any signal from any Provider of Satellite signal, txsgent
txsgent is online now   Reply With Quote
Old 12-15-2017, 06:43 PM   #5
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,097
Reputation: 60069815
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

might want to post what server you have
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2017, 07:31 PM   #6
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,218
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

The ismart is a renamed jynxbox - there is a good how to in that Sticky section but you'd need to be a VIP member to open the attachment.
__________________
Surreptitiousss is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
black screen, v30 jynxbox

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
The content on this website is here for educational and test purposes ONLY, use at your own risk. We, FTAConcept will not be held responsible for any problems or actions commited by the users of our site or the files/information posted. If you know anyone is posting illegal files, please use "Contact US" button below to notify us and we will remove it right away.
FTAConcept ©2007 - 2017