Quantcast Need Information - FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV

Members: 164,131
Threads: 141,796
Posts: 689,913
Online: 3987

Newest Member: radiosus14




110 118 119 129 IKS B3Vikstv benghazi black screen clinton create-m3u-list drump drump. trump Fish TV flynn Free to air Free to air decoders hillary IPTV IKS Iptv promotion Jared Jyazbox Looks good Net90 Local new bin Net90 Plus New bin RXIKS Info SAT9182 IKS Sonicview 8000 setup info South RX IKS trump v30 jynxbox

* New promotion VIP sign up, $1 per month. Click Here for more info. The money will help us with the costs to host and maintain this site *

Go Back   FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV > FTA Receivers - Discussions & Files > Sonicview > Sonicview 1000 PVR > Sonicview 1000 PVR - Guides & Discussions

Notices

Sonicview 1000 PVR - Guides & Discussions Do Not Post Any Files Here


Need Information

Sonicview 1000 PVR - Guides & Discussions


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-18-2012, 02:59 PM   #1
micky332
Bronze Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Reputation: 1
micky332 is an unknown quantity at this point

Cool Need Information

hi
i have question please
can i flash the pvr1000 to any other sonicview box
exp. from pvr1000 to 360 elite , premiere or not ?
thanx for help.
micky332 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 03:21 PM   #2
Dells
FTAConcept Site Helper
 
Dells's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: West Coast
Posts: 6,702
Reputation: 77971398
Dells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by micky332 View Post
hi
i have question please
can i flash the pvr1000 to any other sonicview box
exp. from pvr1000 to 360 elite , premiere or not ?
thanx for help.
Not that I'm aware of.
__________________
Anything I say, can and will be used against me in a court of law!

Everything happens for a reason, but sometimes the reason is your stupid and make bad decisions.

"Thank You" gracefully accepted around here, but this site can't run on it forever! If you enjoy your stay and appreciate the help, sign up for VIP memberships here, and contribute so others can be helped as well!


INSTANT VIP ACCESS
Dells is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 03:45 PM   #3
txsgent
RETIRED
 
txsgent's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 3rd Rock From The Sun
Posts: 176
txsgent has disabled reputation

Default

No...... files only work on the receiver they are made for..... not for others..
it would be nice if a computer guru.. figured out how to do that though...
txsgent
__________________
Sat Locator

Getting Started In FTA

EPG & Channels

INSTANT VIP ACCESS

"When the Republicans stop telling lies about the Democrats, we'll stop telling the truth about them." --Adlai Stevenson

"When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying the cross." -- Sinclair Lewis

F. Lee. Bailey - "Everyone has the right to their own opinions, but NOT their own Facts."

Martin Luther King - “what we have in this country is socialism for the rich and free enterprise for the poor.”

Anything I discuss on the subject of satellites, is strictly, hypothetical and in theory, and on an educational basis. I do not condone, recommend, nor do I practice the theft of any signal from any Provider of Satellite signal, txsgent
txsgent is online now   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 04:03 PM   #4
micky332
Bronze Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Reputation: 1
micky332 is an unknown quantity at this point

Default

thanx for answer me
now iam using the sonicview sv-pvr1000
to watch the Free FTA Ku-band channels on Galaxy 19 (97.0 W)
i have a bunch of FTA channels but im really interested in the locked paid channels.
is there anyway you can explain how i can unlock them?
if there is a way please explain in the easiest way possible.
micky332 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 04:11 PM   #5
txsgent
RETIRED
 
txsgent's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 3rd Rock From The Sun
Posts: 176
txsgent has disabled reputation

Default

You would need to get a different receiver... to accomplish that..
such as.. you can get real cheap.. an I-Link 210(2012) receiver... for $65.00... and find a Private $erver.. to use.. they cost money.... IKS is the only thing working for what you asked.... and that would be your choice...
We are not telling you .. that you should do that.. just informing you.. the info.. for what you asked

Or you could get better supported receivers.. that they are still releasing files for...
or you could go with HD instead of just SD receivers..
many options and choices and decisions for you to make..
txsgent
__________________
Sat Locator

Getting Started In FTA

EPG & Channels

INSTANT VIP ACCESS

"When the Republicans stop telling lies about the Democrats, we'll stop telling the truth about them." --Adlai Stevenson

"When fascism comes to America, it will be wrapped in the flag and carrying the cross." -- Sinclair Lewis

F. Lee. Bailey - "Everyone has the right to their own opinions, but NOT their own Facts."

Martin Luther King - “what we have in this country is socialism for the rich and free enterprise for the poor.”

Anything I discuss on the subject of satellites, is strictly, hypothetical and in theory, and on an educational basis. I do not condone, recommend, nor do I practice the theft of any signal from any Provider of Satellite signal, txsgent
txsgent is online now   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 04:24 PM   #6
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,916
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

Quote:
Originally Posted by micky332 View Post
thanx for answer me
now iam using the sonicview sv-pvr1000
to watch the Free FTA Ku-band channels on Galaxy 19 (97.0 W)
i have a bunch of FTA channels but im really interested in the locked paid channels.
is there anyway you can explain how i can unlock them?
if there is a way please explain in the easiest way possible.

There are 2 ways. the first & easiest is to phone 1 800 dish xxx.
The second & abbreviated version, is to use an iks server to supply the needed info via internet to your receiver. The really best description of iks can be found in the legal papers of those that got caught. We have them in the legal section but you must be a vip member to open any attachments at this site. Most members educate themselves reading these forums & asking questions when they don't understand something.
It's always best to start your own thread & not hijack one like you did here. That way your question gets more exposure & a better chance of a reliable answer.

Since I see txs answered first - you would also need to have a dish with a circular lnb instead of the linear type you now use.
Surreptitiousss is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
The content on this website is here for educational and test purposes ONLY, use at your own risk. We, FTAConcept will not be held responsible for any problems or actions commited by the users of our site or the files/information posted. If you know anyone is posting illegal files, please use "Contact US" button below to notify us and we will remove it right away.
FTAConcept ©2007 - 2017