Quantcast help needed asap - FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV

Members: 164,237
Threads: 142,950
Posts: 692,920
Online: 4118

Newest Member: camelotmex




110 118 119 129 IKS B3Vikstv create-m3u-list Fish TV Free to air Free to air decoders Iptv promotion Looks good Net90 Local new bin Net90 Plus New bin RXIKS Info SAT9182 IKS Sonicview 8000 setup info South RX IKS

* New promotion VIP sign up, $1 per month. Click Here for more info. The money will help us with the costs to host and maintain this site *

Go Back   FTA Bin Files Servers LinkBox Pinwheel DreamLink Jynxbox IPTV > FTA Receivers - Discussions & Files > Satzen > Satzen z300 > Satzen z300 Guides & Discussions

Notices

Satzen z300 Guides & Discussions No Testing Bin Files Posted Here


help needed asap

Satzen z300 Guides & Discussions


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2016, 07:22 AM   #1
anthonym43
VIP Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 203
Reputation: 43407566
anthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond repute

Default help needed asap

when trying to scan nimiq 91 I can't get any nhl centre ice channels nor can I get ch's 501 ctv news channel or 508 HLN the centre ice channels are all showing up as radio channels only and the 501 and 508 don't even scan in
anthonym43 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 08:54 AM   #2
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,100
Reputation: 60069815
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by anthonym43 View Post
when trying to scan nimiq 91 I can't get any nhl centre ice channels nor can I get ch's 501 ctv news channel or 508 HLN the centre ice channels are all showing up as radio channels only and the 501 and 508 don't even scan in
nhl channels tps are only active when games are on so they need to be scanned when games are about to start Its been a long time since ive used a satzen
Post your set-up and settings
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 09:41 AM   #3
anthonym43
VIP Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 203
Reputation: 43407566
anthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond repute

Default

that's where you'd be wrong I also have a jynxbox and all nhl games come on without rescanning before hand all the nhl channels on the satzen are showing up as radio channels and the other ones mentioned don't even scan in
anthonym43 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 09:59 AM   #4
Dells
FTAConcept Site Helper
 
Dells's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: West Coast
Posts: 6,702
Reputation: 77971398
Dells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond reputeDells has a reputation beyond repute

Default

Sounds like a settings issue possibly. As already requested, post your settings and equipment....dish, LNB, switches, and sat set up page.
__________________
Anything I say, can and will be used against me in a court of law!

Everything happens for a reason, but sometimes the reason is your stupid and make bad decisions.

"Thank You" gracefully accepted around here, but this site can't run on it forever! If you enjoy your stay and appreciate the help, sign up for VIP memberships here, and contribute so others can be helped as well!


INSTANT VIP ACCESS
Dells is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 10:21 AM   #5
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,100
Reputation: 60069815
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by anthonym43 View Post
that's where you'd be wrong I also have a jynxbox and all nhl games come on without rescanning before hand all the nhl channels on the satzen are showing up as radio channels and the other ones mentioned don't even scan in
I am not wrong,the tps are not active until an hour before game time Think what you want
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 01:43 PM   #6
Surreptitiousss
Administrator
 
Surreptitiousss's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,484
Surreptitiousss has disabled reputation

Default

Does the jynxbox have auto tp update in the menu? If so that's why the tp automatically update to the new tp. The satzen does not have that feature.
__________________
Surreptitiousss is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 04:59 PM   #7
anthonym43
VIP Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 203
Reputation: 43407566
anthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond repute

Default

then why is it on the jynxbox I don't need to rescan anything?
anthonym43 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 05:00 PM   #8
anthonym43
VIP Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 203
Reputation: 43407566
anthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond reputeanthonym43 has a reputation beyond repute

Default

anyways my settings for the satzen are the same as the jynxbox on the jynbox I can pull in every channel but not on the satzen
anthonym43 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2016, 05:27 PM   #9
nobodyspecial
Visiting Mod/Admin
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,100
Reputation: 60069815
nobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond reputenobodyspecial has a reputation beyond repute

Default

Quote:
Originally Posted by nobodyspecial View Post
nhl channels tps are only active when games are on so they need to be scanned when games are about to start Its been a long time since ive used a satzen
Post your set-up and settings
Looks like I am wrong It appears the sd tps are always active unlike the hd tps
I apologize
nobodyspecial is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
The content on this website is here for educational and test purposes ONLY, use at your own risk. We, FTAConcept will not be held responsible for any problems or actions commited by the users of our site or the files/information posted. If you know anyone is posting illegal files, please use "Contact US" button below to notify us and we will remove it right away.
FTAConcept 2007 - 2017